Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Høstkampanje på verkstedet hos Møller Bil

Fast lavpris på vinterdekk

Kravet til mønsterdybde på vinterdekk er 3 millimeter på det mest slitte stedet. Erfaringene tilsier at 4 millimeter burde vært minimum for å ha rimelig sikkert grep på høstvåte og snødekte veier. Er du i tvil eller ønsker råd fra oss hjelper vi deg gjerne. Se her for mer informasjon.

 

Bremser

Nå har vi ekstra hyggelige priser på bremser

-20% på bremser, uansett årsmodell
Ingen kjøreturer er like, men én ting er felles for alle kjøreturer - at du kan stole på originalbremsene fra våre merker. Våre originale bremseskiver og bremsebelegg er tilpasset din bil og tilfredsstiller høye krav til sikkerhet.

Våre originale bremser stopper bilen på en sikker måte, både i kulde og når du kjører i nedoverbakker. Det spiller ingen rolle om du kjører med tomt bagasjerom eller om bilen er fullastet med både passasjerer og bagasje. Årsaken er at våre originale bremser fungerer i optimalt samspill med bremsesystemet ditt. Bremsene er nøyaktig tilpasset bilens vekt og topphastighet og har en kvalitet som overgår bremsestandarden ECE-R90.

Viskere

Hvor godt ser du igjennom frontruta?

I høstmørket er det viktig med god sikt, høsten er også tiden hvor man oppdager at vindusviskerne ikke er like bra lengre. Om vindusviskerne er lite brukt i sommersesongen betyr ikke det at de er like gode som før. I tillegg til slitasje forringes gummien og blir sprø. Du hører kanskje lyder når vindusviskerne går, eller at de tar dårlig, det er et tegn på at det er på tide å skifte. Sjekk også frontruta for skader, og gjerne ta kontakt om du ønsker råd. Vi har vindusviskere med original kvalitet tilpasset din bil.

 

Verkstedkonto

Møller Bil Verkstedkonto

Møller Bil Verkstedkonto fra Nordea Finans med 6 mnd rentefritak kan benyttes til alle bilrelaterte utgifter. Service på bilen, reparasjon av skade, oljeskift og dekkskift. Dersom du ønsker å oppgradere eller kjøpe ekstrautstyr til bilen din som f.eks. dekk. felger, skiboks og annet utstyr får du gunstig finansiering med Verkstedkonto. Les mer her.

 

Ta gjerne turen innom oss! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.